Penyamun Squad

Ketua Polis Dibunuh

“Tersilap kata mulut binasa tersilap langkah whitelist merana”

itulah ungkapan yang sesuai dalam situasi yang dihadapi oleh seorang ketua yakuza yang telah di band seumur hidup,

 

Ianya bermula apabila nafsu yang berdasarkan bisikan ke telinga Ketua Yakuza tersebut untuk membunuh Ketua Polis Negara tanpa punca dan sebab.

 

Disebabkan telah melanggar rules yang ditetapkan oleh Negara Penyamun kesilapan gandaan dua yang menyebabkan ketua kumpulan tersebut diband. Pembunuhan tanpa motif terhadap Polis Negara yang merangkap ahli kabinet Negara tersebut.

 

 

Kesilapan tersebut telah menimbulkan ketidak puashatian dikalangan ahli yakuza, mereka mengheret Ketua Polis tersebut ke Pillbox untuk berbincang, tetapi sebaliknya berlaku dimana perbincangan tidak seperti yang di jangk kan dan menjadi lebih hangat.

 

Tanpa keputusan dicapai, ahli yakuza berlalu pergi dalam keadaan marah dan berdendam. Sebahagian ahli kabinet Negara Penyamun telah membawa perkara ini ketengah dan berbincang dengan ahli yakuza demi menjaga kepentingan setiap individu, Perjanjian atau perbincangan yang berjalan lebih dari 30 minit itu di akhiri dengan pendamaian.

 

Tetapi Ketua Polis Negara mengambil keputusan tegas dengan menyatakan

 

Selepas ini kami akan memperketatkan undang-undang negara dan melaksanakan 100% apa yang termaktub dalam undang2 RP seksyen 01.

Add Comment